Замовити дзвінок

Заповніть цю форму і ми зв'яжемося з вами найближчим часом.

Grivnya Website

Багато людей мріють мати свій власний бізнес, та мають багато якісних бізнес планів в уяві. Але нажаль, часто ці плани так і залишаються в уяві та мріях. Бізнес мрії змінюються страхами фінансових вкладів та інвестицій в створення власного бізнесу. Сьогодні ми хочемо розвіяти страхи щодо величезних вкладень у бізнес та розкажемо як можна розпочати власну справу зі створення сайту, та скільки для цього треба грошей. 

Перше про що вам слід подумати, це назва компанії. Для сайту основною назвою є доменне ім’я - URL, що люди будуть вводити, щоб знайти ваш сайт (наприклад webland.com.ua ). Раніше ми писали що таке доменне ім’я та як його вибрати. Найбільш популярні домені імена .com, com.ua. На сьогодні їхня вартість  361 грн в рік та 275 грн в рік, відповідно.  

Після того як ви подбали про доменне ім’я, вам знадобиться хостинг – місце на сервері, де буде знаходитись Ваш сайт. Вартість хостингу залежить від об’єму виділеного місця на сервері. Для невеликого бізнес сайту  достатньо буде 1 Гб  вартістю 372 грн в рік. 

 

Наступний крок створення та розробка сайту

Вартість сайту обговорюється індивідуально з кожним клієнтом, відповідно до потреб замовника, але  ми напишемо основні групи сайтів та вартість їхньої розробки. 

Якщо ви плануєте надавати послуги, чи продавати невеликий асортимент продукції, ви можете замовити сайт візитку. Вартість такого сайту -  2700 грн

Для продажу однієї послуги, або товару ідеально підійде створення лендінгу (односторінковий сайт). Вартість розробки лендінгу – 1890 грн

Для того щоб відобразити імідж своєї компанії, викликати довіру в інвесторів та серйозних оптових покупців, слід замовити розробку корпоративного сайту. Вартість створення корпоративного сайту – 4000 грн

Якщо ви маєте товари для продажу, однозначно слід замовити створення інтернет магазину. Вартість інтернет магазину з онлайн оплатою – 9450 грн.  

Отже, давайте підрахуємо скільки буде коштувати зробити та запустити сайт. Візьмемо для прикладу сайт візитку (2700 грн) з доменним іменем  назва.com.ua (275 грн) та хостингом 1 ГБ (372 грн) = 3347 грн вартість створення власного сайту. 

 

Tweet