Замовити дзвінок

Заповніть цю форму і ми зв'яжемося з вами найближчим часом.

Google Mobile Search

Коли ви хочете спекти кекс, але знаєте лише як він має виглядати, пошук рецепту за зображенням може стати справжнім квестом. Ви можете потрапити на сайт де є лише фотографії кексів, або веб сторінку любителів кексів, де є все про них, окрім рецептів. 

 

Щоб допомогти користувачам в такій ситуації, Google додав відповідні позначки до результатів пошуку з мобільних пристроїв. В даний час є позначки для рецептів, відео, продуктів та анімацій (gif).

Якщо на вашому веб сайті є зображення, ви можете допомогти користувачам визначити тип вмісту, пов'язаного із зображенням, використовуючи відповідні структуровані дані на сторінках. Це допоможе користувачам швидко знаходити релевантний вміст і генеруватиме кращий цільовий трафік на ваш сайт. Потрібно враховувати це при розробці сайту, для покращення SEO просування.

 

Якщо ви публікуєте рецепти, відео, продукти - додайте розмітку на свою сторінку. Алгоритми Google автоматично позначають GIF-файли без необхідності будь-якої розмітки. Хоча немає гарантії, що позначки завжди відображатимуться.

Перевірити чи розмітка правильно створена на сайті можна в Google Search Console .

 

Tweet