Замовити дзвінок

Заповніть цю форму і ми зв'яжемося з вами найближчим часом.

Bootstrap4

Два роки розробки і ми, нарешті отримали першу бета-версію Bootstrap 4.   Бета ?? Що це означає? Це означає те, що увійшло до цього релізу буде покращуватись до стабільної версії, але вже не буде викидатись чи повністю знищуватись як у «альфі».

Отже, які покращення адаптивної веб розробки очікують нас у майбутньому Bootstrap 4:

 

Перейшли з Less на Sass. Bootstrap тепер компілюється швидше, ніж будь-коли завдяки Libsass.

Flexbox та вдосконалена «сітка». Фактично все перероблено під Flexbox, додано новий рівень сітки, для кращого функціонування веб сайтів та додатків на мобільних пристроях.

Випадаючі списки, ескізи та картки. Картки є новим компонентом для Bootstrap, але виглядають вони надзвичайно знайомими.

Normalize.css перебудовано у новий модуль, Reboot. Модуль має ядро Normalize.css і розширює його, тепер все в одному файлі Sass.

Нові варіанти налаштувань. Замість того, щоб редагувати стилі, такі як градієнти, тіні, таблиці сітки та ін., для окремої таблиці стилів як у Bootstrap3, всі ці параметри переміщено в змінні Sass. Хочете за замовчуванням transition на все або відключити border-radius? Просто оновіть змінну і перекомпілюйте.

Завершена підтримка IE8 та IE9. Видалено підтримку старих версій браузерів та перейшли до одиниць rem для визначення розміру компонентів. Окрім нової сітки, пікселі були замінені на ems, де це доцільно, щоб полегшити друк та компонування компонентів. Потрібна підтримка IE8 / IE9, Safari 8-, iOS 8- і т.д.? Використовуйте Bootstrap 3.

Переписані всі плагіни JavaScript. Кожен плагін був переписаний в ES6, щоб скористатися перевагами нових вдосконалень JavaScript.

Покращено автоматичне розміщення підказки, підсвічування та випадаюче меню. За допомогою бібліотеки під назвою Popper.js.

Нові інструменти побудови. Повністю переписані в скриптах npm замість Grunt, що надзвичайно спрощує процес розробки та внесення змін у Bootstrap.

І багато іншого! Також було включено спеціальні елементи управління, перероблена карусель, оновлена навігаційна панель, стилі перевірки форм HTML5, сотні чутливих класів корисності, нові компоненти тощо.

 

Щоб замовити розробку сайту, що відповідатиме всім новітнім викликам, звертайтесь до команди веб студії Webland!

 

Tweet