Замовити дзвінок

Заповніть цю форму і ми зв'яжемося з вами найближчим часом.

1. Простота установки

Для веб-розробників, час це гроші, і ніхто не хоче витрачати свій дорогоцінний час на складну установку і процес налаштування.

 

2. Використовує Сучасні технології

Yii є чисто об'єктно-орієнтований фреймворк, і використовує більш просунуті функції PHP.

 

3. Розширюваність

Yii дуже легко адаптувати відповідно до ваших потреб. Практично кожен компонент є розширюваним. 

 

4. Тестування

Yii тісно інтегрований з Codeception. Codeception є інструментом тестування, що дозволяє спростити процес створення, оскільки тестер пише автоматизовані тести для всіх ваших додатків.

 

5. Спрощує підтримку системи безпеки

Безпека є важливою частиною будь-якого веб-додатку, і на щастя Yii має великі можливості, щоб допомогти полегшити цю роботу.

Yii поставляється з прикладним компонентом безпеки, який надає кілька методів, щоб допомогти в створенні більш безпечного застосування. 

 

6. Скорочує час розробки

Більшість проектів включають певну кількість завдань, що повторюються, на які ніхто не хоче витрачати час. Yii дає нам кілька інструментів, щоб допомогти витрачати менше часу на завданнях, а використати більше часу на налаштування програми.

 

7. Легко налаштувати для кращої продуктивності

Всім відомо, що повільний сайт дратує користувачів, тому Yii надає декілька інструментів, щоб вичавити більше швидкості з вашої програми.

Як і будь-який хороший фреймворк, Yii дозволяє створювати сучасні веб-додатки швидко, і працюють вони добре. Yii2 є чудовою основою для написання CMS під конкретні портеби клієнта.