Замовити дзвінок

Заповніть цю форму і ми зв'яжемося з вами найближчим часом.

Як ви здогадувалися, зображення відіграють важливу роль на вашому сайті і саме тому ви повинні звернути особливу увагу на них. Вони повинні бути доречні і координуватись візуально з іншою частиною вашого контенту, щоб привернути увагу відвідувачів. Ця стаття допоможе вам зрозуміти що для цього потрібно.

 

Якісні зображення

Купувати якісні фотографії для вашого сайту може бути хорошим вкладенням, хоча це не завжди є необхідним витратою. Якщо у вас вже є свої власні фотографії і ви хочете використовувати їх, переконайтеся, що вони достатньо хорошої якості. Крім того використовуйте редактор фотографій (наприклад Photoshop) для редагування фотографій щоб отримати потрібен результат.

 

Що обрати JPG чи PNG?

Є кілька форматів зображення для інтернет сторінок: два найбільш популярних це PNG і JPG. Кожен з них має свої цілі і свої особливості. Формат PNG підтримує прозорість що дуже важливо для чистих ліній. Тому він часто використовується для значків, логотипів та іншої векторної графіки. Формат JPG зазвичай використовується для фотографій або інших ілюстрацій, так як він добре стискає файл, зберігаючи при цьому високу якість зображення. Немає сенсу застосовувати PNG без прозорості. 

 

Відповідність між зображеннями

Images For Website

Переконайтеся в тому, щоб була узгодженість між вашими зображеннями. Постарайтеся використати більш-менш той же візуальний ефект, який повторюється від зображення до зображення. Наприклад, якщо застосувати фільтр до однієї з ваших фотографій, спробуйте застосувати його до всіх з них, а також налаштування яскравості, обріжте їх так, щоб вони були однакового розміру, будь то портрет чи пейзаж. Бажано щоб вони були в тій же кольоровій палітрі (якщо застосовуються фільтри), і узгоджувались не лише один з одним, але і з темою сайту.

Tweet